![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-46635-1240x827.jpg)
-
Вигляд9
1 год. 0 хв.
4 порції
Олів’є можна приготувати з будь-яким м’ясом – і це буквально означає “з будь-яким”. Наприклад, ось такий рецепт з бужениною – безпрограшний спосіб пустити у справу все, що залишиться від м’ясної нарізки. Та й звичний рецепт заграє новими нотками.
складові
-
Картопля –
2 штуки -
Морква –
2 штуки -
Огірки –
1 штука -
Мариновані огірки –
3 штуки -
Яйця курячі
2 штуки -
Зелений горошок –
150 г -
Буженіна –
300 г -
Майонез –
50 г -
Сметана –
50 г
Покроковий рецепт приготування
Заздалегідь відваріть картоплю, моркву та яйця, і дайте їм охолонути.
Наріжте всі інгредієнти на олів’є середнім кубиком.
Додати зелений горошок і перед подачею заправити салат майонезом зі сметаною.
Leave a Review